Ντάισελμπλουμ: Ο Γιούνκερ μου δίνει πεταχτά φιλιά

«Πεταχτά φιλιά» ισχυρίζεται ότι δέχεται από τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, σε αφιέρωμα που δημοσιεύει το ολλανδικό περιοδικό Vrij Νederland.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο ατυχές «αστείο» όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει πλέον, κατά το οποίο είχε αποκαλέσει τον υποψήφιο –τότε- για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, «μανιώδη πότη και καπνιστή», και θέλοντας να αποδείξει ότι η σχέση τους έχει αποκατασταθεί πλήρως, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Γιούνκερ του δίνει… «πεταχτά φιλιά».

Υπενθυμίζουμε ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί εκ μέρους του Ντάισελμπλουμ, είχαν αναγκάσει τον νυν Πρόεδρο της Κομισιόν, να δηλώσει δημόσια ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το αλκοόλ.

«Του ζήτησα δύο φορές συγγνώμη. Μία φορά τηλεφωνικά και εν συνεχεία ενώ συναντηθήκαμε για έναν καφέ. Αυτό θα πρέπει να αρκεί για να λήξει το θέμα… Δεν μπορείς να το αναμασάς για πάντα» λέει ο κ. Ντάισελμπλουμ, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι η σχέση του με τον Γιούνκερ είναι πλέον «καλή» όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, συνεχίζει αναφέροντας ότι:

«Είμαστε στο τηλέφωνο κάθε βδομάδα προκειμένου να κινούμαστε στην ίδια γραμμή σε ό,τι αφορά την Ελλάδα. Κάθε φορά που με βλέπει με αγκαλιάζει και μου δίνει πεταχτά φιλιά…»

Διαβάστε επίσης:

Bild: Η Μέρκελ θέλει να σώσει την Ελλάδα με όποιο κόστος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ