Νίκη Μακρόν “βλέπουν” οι βρετανικές εταιρείες στοιχημάτων

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει περισσότερες από 90% πιθανότητες να κερδίσει την Κυριακή το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών σε βάρος της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, σύμφωνα με τις πιθανότητες που έχουν ανακοινωθεί από τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων.

Το προβάδισμα του Μακρόν έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες σε πάνω από 55% κατά μέσο όρο στις δημοσκοπήσεις, έναντι 45% για την αντίπαλό του, με την οποία θα έχουν απόψε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ.

Οι ιστοσελίδες των γραφείων στοιχημάτων William Hill και Paddy Power ανακοίνωσαν στοιχηματικές πιθανότητες που δείχνουν ότι ο Μακρόν έχει πιθανότητα 90,9% να επανεκλεγεί. Τα αντίστοιχα ποσοστά για τα γραφεία Betfair Exchange και Ladbrokes ήταν 92,6% και 94,1% αντιστοίχως.

Οι πιθανότητες που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων δεν εγγυώνται ωστόσο το αποτέλεσμα. Το 2016, για παράδειγμα, τα στοιχήματα έδειχναν ότι οι υποστηρικτές της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ θα κέρδιζαν με σαρωτικό ποσοστό στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. Την ημέρα της ψηφοφορίας, το Betfair έδινε στο ψηφοδέλτιο υπέρ της παραμονής 88,5%, όμως το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της αποχώρησης.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ