Νιγηρία: 30χρονος βρέθηκε κλειδωμένος σε γκαράζ – Οι γονείς του τον κρατούσαν εκεί για τρία χρόνια

Ένας 30χρονος άνδρας από την Νιγηρία διασώθηκε από τις αρχές, καθώς βρισκόταν κλειδωμένος από τους ίδιους του τους γονείς, για τρία χρόνια στο γκαράζ του σπιτιού τους στο Κάνο. Ο Ahmed Aminu, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εφόδου των αστυνομικών στο σπίτι της οικογένειας. Γείτονες είχαν ενημερώσει μια ΜΚΟ για την φρικιαστική κατάσταση και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Όπως αναφέρει το BBC, ο πατέρας του Aminu και η μητριά του συνελήφθη και διεξάγεται έρευνα.

Ο 30χρονος φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, υποσιτισμένος, πολύ αδύνατος, ενώ με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει. “Βρήκαμε τον Aminu σε τραγική κατάσταση. Δεν είχε τουαλέτα, έκανε την ανάγκη του στο ίδιο σημείο. Δεν του έδιναν φαγητό ή νερό και έμοιαζε ετοιμοθάνατος” δήλωσε η Haruna Ayagi, επικεφαλής της ΜΚΟ που ειδοποίησε τις αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, οι γονείς του τον κλείδωσαν επειδή υποπτεύονταν ότι κάνει χρήση ναρκωτικών και τον εγκατέλειψαν εκεί, χωρίς φαγητό και χωρίς ιατρική βοήθεια. Κάποια τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τον κρατούσαν εκεί για επτά χρόνια.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.