Νετανιάχου: Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί

Νετανιάχου: Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί

Ο ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας θα συνεχιστούν όσο χρειαστεί μέχρι να αποκατασταθεί η ασφάλεια του εβραϊκού κράτους, ενώ προειδοποίησε τους κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν από οποιαδήποτε θέση όπου αναπτύσσουν τρομοκρατική δράση Παλαιστίνιοι μαχητές, τονίζοντας ότι οι εγκαταστάσεις αυτές πιθανόν να πληγούν από βομβαρδισμούς.

“Η στρατιωτική επιχείρηση που άρχισε στις 8 Ιουλίου θα συνεχιστεί μέχρι να πετύχει το στόχο της και αυτό μπορεί να πάρει χρόνο”, τόνισε ο Νετανιάχου από το Τελ Αβίβ στις δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

“Καλώ τους κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν αμέσως από κάθε σημείο από το οποίο η Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατική δράση. Κάθε ένα από τα σημεία αυτά αποτελεί στόχο για εμάς”, δήλωσε την επομένη της ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης που ισοπέδωσε πολυκατοικία 13 ορόφων στη Γάζα.

Ο ισραηλινός στρατός είχε προειδοποιήσει τους ενοίκους της πολυκατοικίας αυτής να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, λίγο πριν από την έναρξη της επίθεσης. Σύμφωνα με τον στρατό, στο κτίριο αυτό στεγαζόταν κέντρο διοίκησης της Χαμάς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ