Νετανιάχου: Έχει κενά η πρόταση Μπάιντεν για εκεχειρία σε σχέση με την δική μας – Τι είπε για τον πόλεμο

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μετά τον ανώτερο Ισραηλινό αξιωματούχο ο οποίος είπε ότι οι όροι που παρουσίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για μια πιθανή συμφωνία εκεχειρίας με την Χαμάς, με πρόβλεψη για τους ομήρους «δεν ήταν ακριβείς», ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα  ότι υπάρχουν «κενά» μεταξύ της ισραηλινής εκδοχής της συμφωνίας, και της εκδοχής που παρουσίασε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Η πρόταση που παρουσίασε ο Μπάιντεν είναι ελλιπής», δήλωσε σήμερα ο ισραηλινός ο πρωθυπουργός.  «Ο πόλεμος θα σταματήσει προκειμένου να επιστρέψουν οι όμηροι και στη συνέχεια θα κάνουμε συζητήσεις. Υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες που ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρουσίασε στην ομιλία του»,  είπε ο Νετανιάχου.

Σύμφωνα με το Κανάλι 12, ο Νετανιάχου λέει ότι το Ισραήλ μπορεί να σταματήσει τον πόλεμο για 6 εβδομάδες, αλλά δεν μπορεί να τον τερματίσει μόνιμα. «Το Ιράν και όλοι οι εχθροί μας παρακολουθούν για να δουν αν θα συνθηκολογήσουμε», λέει ο Νετανιάχου.

Λέει επίσης ότι ένα μεγάλο μέρος των αναφορών σχετικά με τη θέση του για μια συμφωνία είναι «ψεύτικες ειδήσεις», αναφέρει το Κανάλι 12.

Ο Νετανιάχου έκανε τα σχόλια αυτά στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Κνεσέτ.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.