Νεκρός ο απαγωγέας της Μαντλίν

Νεκρός ο απαγωγέας της Μαντλίν

Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν η οποία έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης τα τελευταία 6 χρόνια.

Η βρετανική ιστοσελίδα Daily Mail έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία ενός Αφρικανού άνδρα ο οποίος φέρεται να έχει άμεση σχέση με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν που σημειώθηκε το 2007 στην Πορτογαλία όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της.

Ο Ευκλείδης Μοντέιρο που εργαζόταν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου OceanClub όταν η οικογένεια ΜακΚαν βρισκόταν στην Πορτογαλία φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για την αρπαγή, αν όχι ο ίδιος ο απαγωγέας.

Το 1996 ο Μοντέιρο, που έκανε χρήση ναρκωτικών, είχε φυλακιστεί για κλοπή, ενώ εργαζόμενος στο ίδιο συγκρότημα δήλωσε πως δεν τον εμπιστεύονταν εξαιτίας του εθισμού του. Η οικογένειά του δεν επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο ίδιος βρέθηκε στη φυλακή. Ωστόσο, ο άνδρας έχασε τη ζωή του το 2009 σε ηλικία 40 ετών έπειτα από ατύχημα που είχε με τρακτέρ.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές πιθανώς να είχε ως κίνητρο την εκδίκηση, καθώς είχε απολυθεί από την ιδιοκτησία του συγκροτήματος. Μπάρμαν που δούλευε στο ξενοδοχείο δήλωσε στην Daily Mirror: «Ο αστυνομικός μας το είχε πει. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι έναν τέτοιο άνθρωπο».

Eπειτα από έρευνα των τηλεφωνικών κλήσεων που πραγματοποίησε την ώρα της εξαφάνισης της Μαντλίν, ο άνδρας βρισκόταν κοντά στο διαμέρισμα της οικογένειας ΜακΚαν.

Στενός φίλος του Μοντέιρο, δήλωσε ότι ο ύποπτος συνήθιζε να πραγματοποιεί διαρρήξεις διαμερισμάτων, κλέβοντας πολύτιμα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πωλούσε για να αγοράσει τη δόση του.

Η σύζυγος το δήλωσε στην βρετανική αστυνομία ότι αναζητούν στοιχεία για έναν ύποπτο που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, κατηγορώντας τις τοπικές αρχές ότι «εκθέτουν τη ζωή ανθρώπων».

Μια πηγή ανέφερε σε Πορτογαλική εφημερίδα ότι η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας φέρεται να δολοφόνησε το κορίτσι προκειμένου να σταματήσει να κλαίει αλλά και λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ