Νεκρός 24χρονος ράπερ – Τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του

Ο ανερχόμενος ράπερ JayDaYoungan πέθανε έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε την Τετάρτη το βράδυ έξω από το σπίτι του στη Λουιζιάνα.

Ο 24χρονος μουσικός, γνωστός για τις επιτυχίες του «23 Island» και «Elimination», πυροβολήθηκε μαζί με έναν συγγενή του, τον Kenyatta Scott Sr., όπως επιβεβαίωσε το αστυνομικό τμήμα της Bogalusa στην The Post.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν από τις 6 μ.μ., με τον ράπερ – του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Javorius Tykies Scott – να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο JayDaYoungan πέθανε τελικά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα. Ο συγγενής του ράπερ παραμένει σε σταθερή κατάσταση.

«Αυτή είναι μια πολύ ρευστή κατάσταση. Οι αστυνομικοί μας εργάζονται επιμελώς για να εντοπίσουν τους δράστες που ευθύνονται για αυτά τα εγκλήματα», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωση.

Οι αστυνομικοί αποκάλυψαν ότι άλλο ένα περιστατικό με πυροβολισμούς συνέβη περίπου 30 λεπτά μετά τον πυροβολισμό που αφορούσε τον ράπερ. Αξιωματούχοι είπαν ότι είναι πιθανό οι πυροβολισμοί να συνδέονται.

Ο JayDaYoungan αφήνει πίσω του έναν γιο, σύμφωνα με τις αναρτήσεις του στα social media.

Λίγες ώρες πριν από τον πρόωρο θάνατό του, ο ράπερ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει ένα παιδί που πιστεύεται ότι είναι ο γιος του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ