Νεκροί πέντε Παλαιστίνιοι

Νεκροί πέντε Παλαιστίνιοι

 

Πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς στη Γάζα.

Δύο Παλαιστίνιοι που είχαν τραυματιστεί το πρωί από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας υπέκυψαν αργότερα στα τραύματά τους, δήλωσε ο Άντχαμ Αμπού Σελμίγια, εκπρόσωπος των υπηρεσιών αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών στη Γάζα, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνδρα, τον Μοχάμαντ Σαλμάν, και μια γυναίκα, την Ταχρίρ Σαλμάν.

Οι παλαιστινιακές ιατρικές πηγές είχαν ανακοινώσει αρχικά το θάνατο δύο ανθρώπων από την επιδρομή αυτή, το ένα εκ των οποίων παιδί.

Νωρίτερα η επιτροπή αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών του υπουργείου Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς είχε ανακοινώσει το θάνατο ενός Παλαιστινίου και τον τραυματισμό ενός άλλου από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που έγινε στην Χαν Γιούνες, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Με τα πέντε αυτά θύματα ανέρχεται σε 26 ο συνολικός αριθμός των νεκρών (23 Παλαιστίνιοι και 3 Ισραηλινοί) που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη την Τετάρτη με τη δολοφονία του επικεφαλής του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς, Άχμεντ Τζαμπάρι, της ισραηλινής επιχείρησης κατά των παλαιστινιακών ενόπλων οργανώσεων στη Λωρίδα της Γάζας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ