Νέες θεωρίες συνωμοσίας για την πτήση ΜΗ370 – Πετούσε για ώρες ενώ οι επιβάτες ήταν ήδη νεκροί

Ήταν 8 Μαρτίου 2014 όταν η πτήση ΜΗ370 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. Πολλές θεωρίες έχουν διατυπωθεί σχεδόν επί πέντε χρόνια τώρα, ενώ λίγο πριν συμπληρωθεί το πέμπτο έτος από την αεροπορική τραγωδία, μία συγγραφέας γράφει τη δική της θεωρία σύμφωνα με την οποία πριν συντριβεί το Boeing 777 πετούσε επί ώρες, με όλους τους επιβαίνοντες εκτός από τον συγκυβερνήτη, να είναι νεκροί.

Η Κριστίν Νεγκρόν, μιλώντας στην Daily Star Online, ισχυρίζεται ότι στην καμπίνα του αεροσκάφους υπήρξε έλλειψη οξυγόνου με αποτέλεσμα να προκληθεί αποσυμπίεση στην καμπίνα και έτσι να πεθάνουν όλοι οι επιβαίνοντες. Επίσης, σύμφωνα με τους New York Times, η συγγραφέας εκτιμά ότι ο πιλότος ήταν στην τουαλέτα κι έτσι πήρε τον έλεγχο ο συγκυβερνήτης, ο οποίος προσπάθησε να επιστρέψει και να προσγειώσει το αεροσκάφος στη βάση του Λαγκάουι απ’ όπου είχε αποφοιτήσει και του ήταν πιο εύκολο να επιχειρήσει εκεί την προσγείωση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Νεγκρόνι, έχασε κι αυτός τη ζωή του από την έλλειψη οξυγόνου κι έτσι το αεροσκάφος παρέμεινε στον αέρα ανεξέλεγκτο, ώσπου συνετρίβη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ