Νέες αποκαλύψεις για τον serial killer της Κύπρου – “Ο Θεός με έσωσε από τον Ορέστη”

Έναν μήνα μετά τη σύλληψη του, κατ’ ομολογία, κατά συρροήν δολοφόνου στην Κύπρο, Νίκου Μεταξά, οι αποκαλύψεις για τη δράση του δεν έχουν τέλος.

Η Realnews αποκαλύπτει τη μαρτυρία μίας 39χρονης Φιλιππινέζας που σώθηκε εκ θαύματος από τα χέρια του “Ορέστη”. Η Τζόβι, που ζει στην Κύπρο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, διηγείται πώς γλίτωσε από τον serial killer, ενώ είχε μπει στη διαδικασία να συναντήσει τον “νέο και ευγενικό Κύπριο”.

Η 39χρονη ξετυλίγει το νήμα της γνωριμίας τους, με την ταραχή διάχυτη στον λόγο της. “Ο ‘Ορέστης’ με βρήκε στη διαδικτυακή εφαρμογή Badoo. Μου ζητούσε να βγούμε. Ήταν καλός στα λόγια. Κάποια στιγμή έκλεισα, όμως, τον λογαριασμό μου γιατί είχα ακούσει για τις εξαφανισμένες Φιλιππινέζες και αποφάσισα να μην βγω μαζί του. Τότε με βρήκε στο Facebook. Με καλούσε σπίτι του σε δείπνο. Μία φορά δέχτηκα και του είπα την περιοχή που μένω. Μετά το μετάνιωσα και έκλεισα τη συνομιλία. Εκείνος συνέχιζε να μου γράφει, λέγοντάς μου πως είχε έρθει κοντά στο σπίτι μου. Τρόμαξα. Ακόμα δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Μου έχει μείνει μεγάλο τραύμα από αυτή την ιστορία”, λέει η νεαρή γυναίκα, καθώς αναλογίζεται τι θα μπορούσε ένα είχε συμβεί στην ίδια.

“Δεν σταματούσε να επιμένει”, συνεχίζει η Τζόβι, “δεν ήταν όμως επιθετικός. Μου έγραφε τα πρωινά των Κυριακών που είχα ρεπό. Με καλούσε σε γεύμα. Προσφερόταν να έρθει να με πάρει από το σπίτι. Δεν του απαντούσα, όμως, γιατί είχα φοβηθεί από αυτά που άκουγα. Δεν σταμάτησε ποτέ να επιμένει. Τον διέγραψα”. Ο 35χρονος ίλαρχος, ωστόσο, συνέχισε να την αναζητεί απεγνωσμένα μέσω του διαδικτύου.

“Με βρήκε σε άλλες εφαρμογές. Στην εφαρμογή Imo συγκεκριμένα. Μου έστελνε φωτογραφίες. Μιλούσαμε σχεδόν έναν χρόνο, από το 2017 μέχρι το 2018. Την περασμένη Κυριακή με κάλεσε η αστυνομία γιατί βρήκε τις συνομιλίες μας. Πήγα να καταθέσω. Ευτυχώς που αρνήθηκα να τον συναντήσω. Ο Θεός μου έσωσε τη ζωή από τα χέρια του ‘Ορέστη’”, αναφέρει φανερά σοκαρισμένη.

Η Τζόβι αποκαλύπτει πως γνωρίζει τη 19χρονη που κατήγγειλε τον Νίκο Μεταξά για βιασμό. “Όλες μας”, λέει, “ζούμε με τον τρόμο πως κάποια μέρα – όσο ο ‘Ορέστης’ είναι ζωντανός – μπορεί να μας σκοτώσει”.

Πριν από λίγες ημέρες, η 19χρονη παρέδωσε στις κυπριακές Αρχές τους διαδικτυακούς της διαλόγους με τον serial killer. Συνομιλούσε μαζί του δίχως να ξέρει πως είναι αυτός που τη βίασε. “Εκείνη ευτυχώς αρνήθηκε. Σώθηκε, αλλά ζει ακόμα σε καθεστώς τρόμου”, καταλήγει η 39χρονη μιλώντας στην Realnews.

Πηγή: Realnews

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.