Νέες αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Χάγια – Τα ακριβά δώρα στον Βρετανό σωματοφύλακα και η βασίλισσα Ελισάβετ – ΦΩΤΟ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την απόφαση της πριγκίπισσας Χάγια να εγκαταλείψει τον Σεΐχη του Ντουμπάι και να βρει καταφύγιο στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η πριγκίπισσα Χάγια το “έσκασε” φοβούμενη για την ζωή της καθώς ο δισεκατομμυριούχος ηγέτης του Ντουμπάι πίστευε ότι “έχει έρθει πολύ κοντά” με έναν Βρετανό σωματοφύλακά της.

Σε δημοσίευμα τους οι The Times αναφέρουν πως η έκτη γυναίκα του δισεκατομμυριούχου ηγέτη του Ντουμπάι έκανε ακριβά δώρα στον σωματοφύλακά της και ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν ιδιαίτερα επικριτικά απέναντι της χαρακτηρίζοντας αυτήν της την κίνηση ως “ακατάλληλη οικειότητα”.

Η πριγκίπισσα Χάγια λέγεται ότι κρύβεται μαζί με τα παιδιά της σε έπαυλη της, αξίας 85 εκατ. λιρών, με θέα στο παλάτι του Κένσινγκτον. Ο Σεΐχης του Ντουμπάι προσπαθεί να πάρει δικαστική εντολή για την επιστροφή των παιδιών του στο Ντουμπάι.

Τόσο ο Σεϊχης όσο και η πριγκίπισσα Χάγια είναι φίλοι της βασίλισσας Ελισάβετ, κάτι που εγείρει φόβους ότι μπορεί να την εμπλέξουν σε αυτό που θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο χωρισμού στη Βρετανία.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ