Νέα Υόρκη: Συνελήφθη ο σύζυγος της δημάρχου του Ρότσεστερ στο πλαίσιο εγκληματικής έρευνας

Ο σύζυγος της δημάρχου του Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, Λόβελι Γουόρεν συνελήφθη έπειτα από εκτέλεση σχετικού εντάλματος στο σπίτι της. Λέγεται πως ο Τίμοθι Γκράνισον είναι το αντικείμενο εγκληματικής έρευνας και συνελήφθη από τις μονάδες επιβολής του νόμου, σύμφωνα με τη Rochester Democrat and Chronicle.

Έγινε και έρευνα στο σπίτι της δημάρχου, όπως ανέφερε σε σύντομη ανακοίνωσή της η αστυνομία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Γκράνισον είχε εκτίσει πέντε χρόνια σε αναστολή λόγω του ρόλου του σε ένοπλη ληστεία κοσμημάτων το 1997. Η αστυνομία που απέκλεισε μέρος της περιοχής εθεάθη να μεταφέρει αντικείμενα από το σπίτι της Γουόρεν, ενώ σύμφωνα με τα αρχεία η δήμαρχος αναφέρεται ως ιδιοκτήτρια της οικίας όπου ζει με τον σύζυγό της. Ανακοίνωση από τον διευθυντή του Γραφείου Επικοινωνίας του Δημαρχείου, Τζάστιν Ροτζ ανέφερε: “Η Δήμαρχος ενημερώνεται μόλις τώρα για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν αυτό το απόγευμα και δεν έχει περισσότερες πληροφορίες από την υπόλοιπη κοινότητα. Ελπίζει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες και θα προχωρήσει σε δήλωση αύριο (σήμερα Πέμπτη)”.

Να σημειωθεί ότι η δήμαρχος αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικά με απάτη στη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας της, ενώ κατηγορείται επίσης ότι είπε ψέματα στο κοινό αναφορικά με τον θάνατο από ασφυξία του Ντάνιελ Προυντ στα χέρια της αστυνομίας τον Μάρτιο του 2020.

Πηγή: NY Post, Rochester Democrat and Chronicle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ