Νέα θεωρία για τη δολοφονία Κένεντι: Προσελήφθη η Τζάκι για να τον σκοτώσει; -ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί φέτος να συμπληρώνονται 54 χρόνια από τη δολοφονία του 35ου Προέδρου των ΗΠΑ, που συγκλόνισε την Αμερική και όλον τον κόσμο, ωστόσο σενάρια γύρω από τον θάνατο του Τζον Φιτζεραλντ Κένεντι συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι ο 24χρονος πρώην πεζοναύτης Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ παραδέχτηκε πως πυροβόλησε τον Αμερικανό πρόεδρο και τιμωρήθηκε γι αυτό.

Η νέα θεωρία πίσω από τη δολοφονία Κένεντι, σύμφωνα με την Daily Mail, φέρνει στο προσκήνιο την τότε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζάκι Κένεντι. Το εν λόγω σενάριο θέλει την Τζάκι να απηύδησε από τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του άντρα της και έτσι, ίσως να υπέκυψε στις πιέσεις της CIA, η οποία την προσέλαβε για να τον σκοτώσει. Η θεωρία αυτή βασίζεται στο γεγονός πως στο χέρι της Τζάκι Κένεντι φέρεται να βρίσκεται «κάτι μεταλλικό», την ώρα που βρισκόταν εντός της προεδρικής λιμουζίνας.

Μάλιστα, η Daily Mail φιλοξενεί δηλώσεις του καθηγητή Τζέιμς Φέτζερ, συγγραφέα του βιβλίου «Murder In Dealey Plaza», ο οποίος επιμένει πως ο Κένεντι δέχθηκε πυροβολισμούς από κοντινή απόσταση, σχεδόν εξ επαφής. Ασφαλώς, δεν κατονομάζει τη Τζάκι Κένεντι, φροντίζει όμως να την «φωτογραφίσει».

Σε αυτό επιμένει και ο καθηγητής και ο ερευνητής και συγγραφέας, καθηγητής Τζιμ Μαρς,ο οποίος υποστηρίζει πωςο Κένεντι πυροβολήθηκε από μπροστά και όχι από πίσω.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ