Νέα πρόκληση: Συστοιχίες πυραύλων στο… Φαρμακονήσι “είδε” Τούρκος εθνικιστής – ΦΩΤΟ

Μόνον… εξωγήινους δεν είδε στο Φαρμακονήσι ο 45χρονος Ακπέρ Σουνάτσογλου, αθλητής κολυμβητικών μαραθωνίων, που φέρεται πως προσέγγισε μυστικά στο ακριτικό νησί και βρέθηκε μπροστά σε μία «μεγάλη έκπληξη», όπως αναφέρει σε επιστολή διαμαρτυρίας προς τα τουρκικά ΜΜΕ.

«Η Ελλάδα έχει τοποθετήσει συστοιχίες πυραύλων στραμμένες προς την Τουρκία, με το εύρος τους να μπορούν να χτυπήσουν την Άγκυρα. Κατασκεύασαν αεροδρόμιο και τοποθέτησαν μεγάλο ραντάρ» υποστήριξε, συμπληρώνοντας πως οι ελληνικές κινήσεις : «Έρχονται σ’ αντίθεση με όσα αναφέρει ρητά η Συνθήκη Ειρήνης της Λωζάνης για αφοπλισμό των νησιών. Οι Έλληνες όχι μόνο κατέλαβαν το Μπουλαμάτς Αντασι (Φαρμακονήσι) αλλά εγκατέστησαν σ’ αυτό και πυραύλους που απειλούν την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας».

Η ανακοίνωση του 45χρονου κολυμβητή καταλήγει, λέγοντας πως θα συνεχίσει να κολυμπάει προς το Φαρμακονήσι, που κατέχεται παράνομα από την Ελλάδα και ζητώντας από την Άγκυρα να λάβει μέτρα : «Το Φαρμακονήσι ανήκει στα 16 νησιά που κατέχει παράνομα η Ελλάδα. Η ασφάλεια και εθνική κυριαρχία τονίζει κινδυνεύει και προειδοποιώ για αυτό τους πολίτες και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να λάβει μέτρα».

Ο φαντασιόπληκτος Τούρκος τον Αύγουστο του 2015 υποστήριξε πως κολύμπησε από τις τουρκικές ακτές προς το Φαρμακονήσι, για να υψώσει τη… σημαία με την ημισέληνο. Οι φωτογραφίες που ανήρτησε στη συνέχεια στα social media έγιναν viral από τους συμπατριώτες του, αν και ουδέποτε προέκυψε πως «τραβήχτηκαν» στο ελληνικό νησί αλλά παρέπεμπαν στα μικρασιατικά παράλια.

Αυτή τη φορά ο Σουνάτσογλου, δεν προσκόμισε φωτογραφικό υλικό. Φαίνεται πως… έβαλε νερά η φωτογραφική μηχανή κολυμπώντας προς το Φαρμακονήσι.Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ