Νέα μήνυση κατά του Έπσταϊν – Κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε 13χρονη

Με νέα αγωγή που κατέθεσαν δύο γυναίκες καταφέρονται εναντίον του νεκρού πλέον Τζέφρι Έπσταϊν τον οποίο κατηγορούν ότι νάρκωσε και βίασε μία 13χρονη την οποία προσέλαβε ως μπέιμπι-σίτερ. Στη συνέχεια την προσέφερε ως “φρέσκο κρέας” σε άνδρες που συγκέντρωνε σε πριβέ εκδηλώσεις.

Στη μήνυση περιέχονται νέες κατηγορίες κατά του εκατομμυριούχου που φέρεται να αυτοκτόνησε στη φυλακή αφού είχε καταδικασθεί για παιδεραστία. Οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο Έπσταϊν τις κακοποίησε σεξουαλικά στη Νέα Υόρκη και τη Νότια Καρολίνα αντίστοιχα. Μία από τις γυναίκες που κατέθεσαν τη μήνυση, ισχυρίζεται ότι την εποχή που ήταν 13 ετών προσελήφθη από τον εκατομμυριούχο οικονομολόγο ως νταντά. Ωστόσο, όταν έφθασε στο πολυτελές θέρετρο στη Νότια Καρολίνα ανακάλυψε ότι δνε υπήρχαν παιδιά στην οικία για να φροντίσει. Αντιθέτως, της παρασχέθηκαν αλκοόλ και ναρκωτικά και ακολούθως τη βίασε ο Έπσταϊν, όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα, στα οποία επίσης επισημαίνεται ότι το κορίτσι αργότερα οδηγήθηκε στη Νέα Υόρκη και αποτέλεσε βορά σε πλούσιους κυρίους σε “ιδιωτικές συγκεντρώσεις”.Ένας άνδρας που δεν ταυτοποιείται φέρεται να τη χαστούκισε και να τη βίασε, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Επίσης, η δεύτερη γυναίκα που συμμετέχει στη συγκεκριμένη αγωγή, υποστηρίζει ότι ήταν 15 ετών όταν κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν, αφού τον συνάντησε σε κάστινγκ για πρακτορείο μοντέλων στη Νέα Υόρκη το 1990. Έφθασε σε μια κατοικία στο Άπερ Ιστ Σάιντ όπου ο Έπσταϊν υποδύθηκε τον φωτογράφο μόδας και της ζήτησε να γδυθεί, προτού τη φωτογραφίσει γυμνή και της επιτεθεί σεξουαλικά, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ