Νατάσα Κάμπους: Ναι, με βίαζε

Νατάσα Κάμπους: Ναι, με βίαζε

Η Νατάσα Κάμπους είναι το κορίτσι που απήχθη το 1998, στα δέκα της χρόνια, κι έζησε φυλακισμένο σε ένα υπόγειο για τα επόμενα οκτώμισι χρόνια της ζωής του.

Προσκεκλημένη, πριν μερικές ημέρες, του δημοσιογράφου Γκίντερ Γιάουχ στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD, παραδέχτηκε ενώπιον σχεδόν 5 εκατομμυρίων τηλεθεατών, για πρώτη φορά, πως βιάζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της στο σπίτι του απαγωγέα της Βόλφγκανγκ Πρίκλοπιλ. Μέχρι σήμερα η 25χρονη κοπέλα αρνούνταν να σχολιάσει τη πιθανή σεξουαλική σχέση που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τον απαγωγέα της.

Στη συνέντευξη, που παρέθεσε με αφορμή τα γενέθλιά της αλλά και την επερχόμενη ταινία με τίτλο «3.096 μέρες», που βασίστηκε στη περιπέτειά της, εκτός από τις ερωτήσεις που της απηύθυνε ο παρουσιαστής, σε κάποια στιγμή προβλήθηκαν σκηνές από τον βιασμό της από την ταινία με την Κάμπους να δακρύζει.

«Θέλετε με την ταινία αυτή να πείτε στο κοινό: «Αυτά έγιναν με αυτό το τρόπο»;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος για να πάρει τη λιτή και περιεκτική απάντηση: «Ναι».

«Ειμαι πλέον δυνατή ώστε να πω την αληθινή ιστορία της απαγωγής μου», τόνισε η νεαρή Αυστριακή που διέκοψε τις σπουδές της ως χρυσοχόος και πλέον ζει μια ήσυχη ζωή στη Βιέννη.

Η ταινία της σκηνοθέτιδας Σέρι Χόρμαν με τίτλο «3096 ημέρες», με τις ηθοποιούς Αμέλια Πίτζεον και Αντονία Κάμπελ-Χιους να υποδύονται τη Νατάσα Κάμπους (σε παιδική και εφηβική ηλικία αντίστοιχα), θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Φεβρουαρίου.

Ο Πρίκλοπιλ απήγαγε την 10χρονη κοπέλα στις 2 Μαρτίου του 1998, ενώ πήγαινε στο σχολείο. Ο απαγωγέας, ηλεκτρονικός το επάγγελμα, την κρατούσε έγκλειστη σε ένα υπόγειο-φυλακή επί οκτώμισι χρόνια, μέχρι τις 23 Αυγούστου 2006, οπότε η Κάμπους διέφυγε από εκεί και παρουσιάστηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα. Ο Πρίκλοπιλ διαπιστώνοντας την απόδρασή της αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές ενός διερχόμενου τρένου.

 

Πηγή: tovima.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ