Natalia Garibotto: Το like από τον Πάπα στη φωτογραφία μου αύξησε τις προτάσεις για δουλειά

Η Natalia Garibotto, η οποία προκάλεσε ένα αμαρτωλό… σκάνδαλο όταν ο λογαριασμός του Πάπα Φραγκίσκου στο Instagram της έκανε like σε μια σέξι φωτογραφία της, αποκαλύπτει ότι η παπική δημοσιότητα έκανε καλό στις δουλειές της.

Μετά το like, κέρδισε 600.000 followers και τώρα βγάζει περισσότερα χρήματα εξαιτίας του Πάπα.

Η Garibotto, που λέει ότι είναι βαθιά θρησκευόμενη και πηγαίνει συχνά στην εκκλησία, υποστηρίζει ότι «σοκαρίστηκε» όταν είδε το «like» και πίστευε ότι ήταν «μεγάλη υπόθεση». Αλλά φαίνεται να φροντίζει και το επιχειρηματικό σκέλος…

«Κερδίζω χρήματα από το Instagram», λέει η Garibotto στην Page Six, λέγοντας ότι η προσοχή την βοήθησε να έχει «περισσότερη απήχηση» σε μάρκες και διαφημίσεις.

Το μοντέλο, που ποζάρει ως επί το πλείστον με μπικίνι και ζει στο Μαϊάμι, σχολίασε ότι «μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να δημοσιεύσω περισσότερα Post με ρούχα και να κάνω συμφωνίες στον χώρο της μόδας». Η Garibotto είναι επίσης gamer και έχει τη δική της πλατφόρμα στο Twitch, όπου πρόσφατα φιλοξένησε μια ειδική εκδήλωση στην οποία είπε στους οπαδούς της σχετικά με την ψηφιακή τραπεζική και την πλατφόρμα οικονομικής υγείας Ahead Financials παίζοντας το “Call of Duty”.

Το “like” του Πάπα έχει διαγραφεί. Σύμφωνα με αναφορές, τα κοινωνικά μέσα του Ποντίφικα διευθύνονται από μια ομάδα. «Μπορούμε να αποκλείσουμε ότι το« like »προήλθε από την Αγία Έδρα και στραφήκαμε στο Instagram για εξηγήσεις», δήλωσε εκπρόσωπος του Βατικανού στη Guardian.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ