«Ναι, είμαστε ακόμα ζωντανοί»

«Ναι, είμαστε ακόμα ζωντανοί»

 

Με αυτή τη φράση απάντησε η σελίδα τουρισμού της Αυστραλίας, στο Facebook, στα μηνύματα των μακρινών φίλων της ηπείρου, που αγωνιούν να μάθουν πως ξημέρωσε η 21η Δεκεμβρίου για αυτούς.

Η σελίδα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους λοιπόν, πως η αποκάλυψη των Μάγια δεν επιβεβαιώθηκε, για αυτούς, και καλεί όλους τους τουρίστες να επισκεφτούν την «ασφαλή» πλέον Αυστραλία.

Τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού αρκετοί πίστευαν πως αν ο κόσμος καταστραφεί, αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει από την χώρα της Αυστραλίας.

.

Η σελίδα «πλημμύρισε» με πάνω από 1000 αναρτήσεις που ρωτούσαν «αν υπάρχουν επιζώντες» και αν ήταν οι κάτοικοι ακόμα ζωντανοί.

Σήμερα η απάντηση ήρθε με χιούμορ αναφέροντας «Ναι, είμαστε ζωντανοί», με αποτέλεσμα να δεχθεί περισσότερα από 100.000 like και επάνω από 10.000 σχόλια.

Το ξαφνικό και μεγάλο ενδιαφέρον για το γεγονός, συνετέλεσε στο να αυξηθούν οι φίλοι της σελίδας στους 4.000.000 μέσα σε μία νύχτα, μετατρέποντας την Αυστραλία τον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό.

 

ΠΗΓΗ:heraldsun.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ