Μυστήριο με τον θάνατο ράπερ – Βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της – Τι ερευνά η αστυνομία

Απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η 21χρονη Αργεντίνα καλλιτέχνις της hip hop, με την αστυνομία αρχικά να θεωρεί τον θάνατό της αυτοκτονία. Ωστόσο, προέκυψαν στοιχεία που οδηγούν τους ερευνητές να στρέψουν τις υποψίες τους στον πρώην σύντροφο της Πάουλα Μόνικα Χιμένες, γνωστή στο κοινό της ως “Τζέμα” ή “Τσίνι”. Η κοπέλα βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων με ένα καλώδιο γύρω από τον λαιμό της, στην πόλη Ποσάδας, σύμφωνα με τη Sun. Η ράπερ γιόρταζε τις ημέρες των Χριστουγέννων με την οικογένεια και φίλους της σε ένα σπίτι στην άλλη πλευρά του δρόμου, όταν αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι της με τον πρώην της Φράνκο, ο οποίος φέρεται να έμεινε αρκετά λεπτά προτού φύγει, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Ο 21χρονος άνδρας υποστήριξε ότι η Χιμένες απείλησε να αυτοτραυματιστεί αν δεν επέστρεφε και είπε ότι του είχε στείλει φωτογραφίες από ένα μαχαίρι και μια θηλιά. Μια φίλη που την κάλεσε για να ελέγξει τη Χιμένες, τη βρήκε να κρέμεται από το καλώδιο, όπως μετέδωσε αρχικά το InfoBae. Ο Φράνκο που έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και μετά αφέθηκε ελεύθερος, υποστήριξε ότι δεν είχε σχέση με την κοπέλα εδώ και έξι μήνες, προσθέτοντας ότι τον απειλούσε διαρκώς ότι θα αυτοτραυματιστεί αν δεν επέστρεφε στην αγκαλιά της, σύμφωνα με μια αναφορά. Η αστυνομία αρχικά θεώρησε τον θάνατό της αυτοκτονία αλλά έχει ξεκινήσει έρευνα όταν ανακαλύφθηκαν αναρτήσεις στα social media όπου κατά καιρούς η Χιμένες έγραφε ότι φοβόταν για τη ζωή της και ένιωθε ότι ήταν υπό απειλή.

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της ανέφεραν κωδικοποιημένα μηνύματα σύμφωνα με τα οποία “ήθελε να την ξέρουν για τη μουσική της και όχι για κάτι άσχημο που θα της συνέβαινε”, όπως σημείωσε η Sun. Κάποιοι γείτονες περιέγραψαν τη σχέση της με τον Φράνκο βίαιη και τοξική. Ο πρώην σύντροφός της είχε απειλήσει τη Χιμένες και την κόρη της χρησιμοποιώντας ψεύτικους λογαριασμούς στα social media γράφοντας “αν σε δω ξανά κοντά, εσύ και η κόρη σου θα το μετανιώσετε”. Τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι σε καταγραφή στιγμιότυπου από μηνύματα στο WhatsApp messages φαίνεται η Χιμένες να ικετεύει έναν άνδρα που δεν έχει ταυτοποιηθεί για βοήθεια. “Κύριε, ο Φράνκο ήταν στο σπίτι μου πρόσφατα. Πήδηξε από την πύλη και χτύπησε την πόρτα μου σαν τρελός” έγραφε η κοπέλα και πρόσθετε: “Ο μπαμπάς μου θέλει να βγάλω περιοριστική εντολή εναντίον του αλλά δεν θέλω να το κάνω. Θα σε παρακαλέσω να του μιλήσεις. Η κόρη μου δεν ήταν εκεί σήμερα αλλά αν το ξανακάνει αυτό και το μωρό μου είναι εκεί, θα πρέπει να τον αναφέρω. Σας παρακαλώ, δεν θέλω άλλα προβλήματα”. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η αστυνομία θεωρεί επισήμως ύποπτο των Φράνκο καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ