Μυστήριο με την κατάσταση της υγείας του “Σούμι”

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δύο χρόνια από το τραγικό ατύχημα του Michael Schumacher στις γαλλικές Άλπεις. Από τότε, ο πολυνίκης οδηγός της Formula 1 βρίσκεται σε κώμα. Ένα γερμανικό περιοδικό ανέφερε ότι ο «Σούμι» είναι πλέον σε θέση να κάνει τα πρώτα του «δειλά βήματα με την βοήθεια ενός θεραπευτή, ενώ ανέκτησε μέρος της κίνησης στο ένα του χέρι». Ποια όμως είναι η αλήθεια;

Το εξώφυλλο του περιοδικού «Bunte» με τίτλο «Μπορεί να κινηθεί ξανά» κυκλοφόρησε πριν από λίγες μόλις ημέρες πριν από την δεύτερη επέτειο του ατυχήματός που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Το άρθρο στηρίζεται σε δηλώσεις ενός ανώνυμου προσώπου στο κοντινό περιβάλλον του πρωταθλητή, αναφέροντας ότι: «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος. Αλλά μπορεί να περπατά και πάλι έστω και λίγο με την βοήθεια των θεραπευτών του. Καταφέρνει να κάνει μερικά βήματα. Και μπορεί να σηκώσει το ένα του χέρι».

Ο μάνατζερ του πρωταθλητή της Formula 1 διέψευσε το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού, ενώ η εκπρόσωπος της οικογενείας, Σαμπίν Κεμ, κατηγόρησε το γερμανικό περιοδικό για «ψεύτικες ελπίδες» που καλλιεργεί με τις αναφορές του για την υγεία του Shumacher.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το περιοδικό στο άρθρο του αναφέρεται στο γεγονός ως «χριστουγεννιάτικο θαύμα».

Διαβάστε επίσης:

Τα πρώτα του «δειλά» βήματα κάνει ο Σουμάχερ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ