Μόνο το 2% μπορεί να εντοπίσει και τις 4 γυναίκες σε αυτή την οπτική ψευδαίσθηση

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χάνουν το… μυαλό τους για αυτή τη νέα οπτική ψευδαίσθηση που είναι ένα οπτικό παζλ που απεικονίζει γυναίκες και το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να λυθεί μόνο από το 2% των ανθρώπων.

«Μπορείτε να εντοπίσετε και τις τέσσερις γυναίκες; Μου πήρε λίγο χρόνο…», έγραψε στο Twitter ο χρήστης @toriaclaire μαζί με μια φωτογραφία του εντυπωσιακού σχεδίου που δημιούργησε ο Ουκρανός καλλιτέχνης Oleg Shupliak, ο οποίος συνθέτει οπτικές ψευδαισθήσεις μέσω σχεδίων, κινούμενων εικόνων και άλλων μέσων.

Με την πρώτη ματιά, η τριπλή εικονογράφηση, που ονομάστηκε «σουρεαλιστική συμβολική σύνθεση» στον ιστότοπο του Shupliak, φαίνεται να δείχνει μια γυναίκα να μιλά στο τηλέφωνό της.

Ωστόσο, έπειτα από μια πιο προσεκτική εξέταση – ή πιο πιθανό ένα εύχρηστο διάγραμμα του Shupliak – γίνεται προφανές ότι υπάρχουν συνολικά τέσσερις γυναίκες στη σουρεαλιστική εικόνα.

Η πιο εμφανής είναι η δεύτερη γυναίκα, της οποίας το πηγούνι και τα χείλη αποτελούνται από την εκτεθειμένη κοιλιά και το κομμένο πουκάμισο της πρώτης γυναίκας, αντίστοιχα. Το κολιέ της κυρίας Νο. 1 χρησιμεύει ως κλειστό μάτι της άλλης.

Το τρίτο θηλυκό αποτελείται από το φουσκωτό φόρεμα και τον αγκώνα της κυρίας, που προσδίδουν την εμφάνιση του προσώπου της σε προφίλ.

Η τέταρτη κυρία της παρέας αποτελείται από το δεξί χέρι της πρώτης κοπέλας με τον πήχη της να χρησιμεύει ως γυναικείο φόρεμα, ενώ τα δάχτυλά της και το τηλέφωνό της αποτελούν τα χέρια και το κεφάλι της μικρότερης ομολόγου της.

Η γυναικεία οπτική ψευδαίσθηση μπέρδεψε τους λάτρεις του παζλ στο Twitter

“Δεν μπορώ να δω περισσότερες από 1!” έγραψε ένας χρήστης. «Δεν μπορώ να βρω την τέταρτη», είπε ένας άλλος. «Έχω εντοπίσει την κύρια γυναίκα και δύο στα αριστερά. Στείλτε βοήθεια!” σημειώνει άλλος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ