Μόνικα Λεβίνσκι: “Η μαμά μου ανησυχούσε ότι θα αυτοκτονούσα” – ΒΙΝΤΕΟ

Σόκαρε την αμερικανική κοινή γνώμη η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία μίλησε στην εκπομπή The Oz Show για τον διασυρμό και τον εξευτελισμό που υπέστη η ίδια από πολλές διασημότητες στον χώρο του θεάματος, για τη συμμετοχή της σε αυτό που έμεινε γνωστό ως «Σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον».

Βέβαια, η Λεβίνσκι επισήμανε πως αργότερα οι περισσότεροι της ζήτησαν συγγνώμη.

«Το 2014, στο “Vanity Fair”, έγραψα ένα άρθρο, για πρώτη φορά σε διάστημα 10 χρόνων, στο οποίο ανέφερα πως άνθρωποι των media – που με γελοιοποίησαν – βγήκαν δημόσια να πουν ότι μετανιώνουν για τη συμπεριφορά τους. Ένας από αυτούς ήταν ο Ντέιβιντ Λέτερμαν. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια του… αλλά νομίζω πως είπε ότι λυπάται που με λοιδόρησε με τον τρόπο που το έκανε», δήλωσε η Μόνικα Λεβίνσκι στο τηλεοπτικό σόου του.

«Έπεσα στο κρεβάτι, ένα βράδυ και το πρωί ξύπνησα… ήταν ταπείνωση πλανητικών διαστάσεων», σχολίασε σε άλλο σημείο η Μόνικα Λεβίνσκι. «Ήταν πολύ άσχημα. Πολλές στιγμές, νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω. Τις πρώτες βδομάδες της ανάκρισης, η μαμά μου ήθελε να σιγουρευτεί ότι θα άφηνα την πόρτα ανοιχτή κάθε φορά που θα έκανα ντους. Ανησυχούσε ότι θα αυτοκτονούσα», πρόσθεσε.

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ