Μοιραίο ερωτικό τρίγωνο: Αστυνομικός πυροβόλησε την πρώην ερωμένη της και σκότωσε τη νέα σύντροφό της

Αστυνομικός της Νέας Υόρκης κατηγορείται για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού πυροβόλησε και τραυμάτισε την πρώην ερωμένη της, και σκότωσε τη νέα σύντροφo αυτής, σε ένα ξέσπασμα ζήλειας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η 31χρονη αστυνομικός, που ανήκε στο Σώμα της Νέας Υόρκης εδώ και πέντε χρόνια, φέρεται να πραγματοποίησε την ένοπλη επίθεση την Τετάρτη, στο σπίτι της πρώην αγαπημένης της Τζένι Λι, στο Μπρούκλιν.

Αστυνομικός Νέα Υόρκη

Η Γου περίμενε για ώρες στο σπίτι μέχρι να εμφανιστούν η πρώην σύντροφός της με την 24χρονη νέα αγαπημένη της Τζέιμι Λιανγκ. Αφού πυροβόλησε και τις δύο γυναίκες, έφυγε από το σπίτι και ομολόγησε τους φόνους, όπως επιβεβαίωσαν η αστυνομία και υψηλά ιστάμενη πηγή.

Η 23χρονη Λι βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα με ένα τραύμα από πυροβολισμό στον θώρακα ενώ η Λιανγκ, που δέχθηκε τουλάχιστον έναν πυροβολισμό στο στήθος, βρέθηκε στο πάτωμα του σαλονιού. Και οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η Λιανγκ υπέκυψε στα τραύματά της  ενώ η Λι αναμένεται να αναρρώσει. σύμφωνα με τις Αρχές.

Αστυνομικός Νέα Υόρκη

Φέρεται οι δύο γυναίκες να είχαν μαλώσει μέρες πριν από το αιματηρό περιστατικό.

Η Γου που η σχέση της με τη Λι τελείωσε πριν από τρεις εβδομάδες, μπορεί να πραγματοποίησε την επίθεση γιατί παρέμενε προσκολλημένη στην πρώην σύντροφό της και ήλπιζε να ξανασμίξουν. Η Γου παραμένει σε νοσοκομείο του Μπρούκλιν όπου υποβάλλεται σε αξιολόγηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ