Middleton:” Κούκλα με κουρέλια”

Middleton:” Κούκλα με κουρέλια”

Η Κate Middleton έγινε ο στόχος της συγγραφέως Hilary Mentel, η οποία την αποκάλεσε ” πλαστική κούκλα” και με “πλαστικό χαμόγελο”, κάτι που ανάγκασε τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας, David Cameron να την υπερασπιστεί δημοσίως. 

Η Hilary αναφέρθηκε στην Κate με σχόλια καθόλου κολακευτικά. Έγραψε:

“Είδα την Κate να γίνεται κούκλα να να ντύνεται με κουρέλια” ενώ σε κάποιο άλλο σημείο αναφέρει: ” Η Kate Middleton, όπως ήταν, φαίνεται να έχει σχεδιαστεί από μια ομάδα τεχνιτών, με ένα πλαστικό χαμόγελο και βαμμένα νύχια”.

Και συνεχίζει την σκληρή της κριτική: ” Η Kate επελέγη για πριγκίπισσα, επειδή ήταν άψογη: τόσο οδυνηρά λεπτή, όσο  κάποιος θα ευχόταν, χωρίς ιδιορρυθμίες και χωρίς το ρίσκο να φανεί ο χαρακτήρας της”.

Συγκρίνοντάς την με άλλες γαλαζοαίματες τόνισε: ” Η Μαρία Αντουανέττα ήταν μια χαμογελαστή καταστροφή, όπως η Diana σε άλλο χρόνο και σε άλλη χώρα”.

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας, David Cameron, μίλησε δημόσια για να την υπερασπιστεί, κάνοντας λόγο για “μια εντελώς λανθασμένη εκδοχή”.

Δήλωσε: ” Αυτό που έχω δει από την πριγκίπισσα Kate σε όλα τα event, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οπουδήποτε αλλού, είναι ότι είναι μια φωτεινή και φανταστική πρέσβειρα της Βρετανίας.  Θα έπρεπε να είμαστε υπερήφανοι και όχι να κάνουμε άστοχες παρατηρήσεις”.

Στη συνέχεια σφάζει με το βαμβάκι τη συγγραφέα: ” Πιστεύω ότι γράφει ωραία βιβλία αλλά πιστεύω ότι ότι αυτα που έγραψε για την Kate Middleton είναι εντελώς λανθασμένα”.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ