Μία 35χρονη μητέρα ενός παιδιού η «Μις Γερμανία 2020» – ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Η 35χρονη Λεονί Φον Χάζε είναι η νέα Μις Γερμανία. Έχει γεννηθεί στη Ναμίμπια ενώ ασχολείται με το διαδικτυακό εμπόριο βίντατζ ρούχων και είναι μητέρα ενός παιδιού.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ηλικιακά υποψήφια που κέρδισε και το στέμμα. Για πρώτη φορά η διοργανώτρια αρχή των καλλιστείων αύξησε το όριο ηλικίας για τις συμμετέχουσες κατά 10 χρόνια και έτσι πλέον μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή και γυναίκες 39 ετών.

Το μότο των φετινών καλλιστείων ήταν “Empowering Authentic Women”, δηλαδή “Ενδυναμώνοντας αυθεντικές γυναίκες”. Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από έξι γυναίκες. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε για 18η συνεχόμενη χρονιά στο Φράιμπουργκ ενώ η φον Χάζε είχε πάρει το χρίσμα από την περιφέρειά της Σλέσβιγκ-Χόλσταϊν, το βορειότερο από τα ομοσπονδιακά κρατίδια. Κάθε κρατίδιο από τα 16 στέλνει τη δική του υποψήφια στον τελικό.

Για πρώτη φορά επιτράπηκαν επίσης να συμμετέχουν γυναίκες που είναι μητέρες και παντρεμένες ενώ στον διαγωνισμό δεν περιλαμβανόταν εμφάνιση με μπικίνι.

Η 35χρονη θα κοσμήσει το εξώφυλλο του περιοδικού JOY ενώ θα λάβει δώρο ένα αυτοκίνητο. Επίσης της δόθηκαν προϊόντα για μαλλιά και μακιγιάζ όπως και πολλά παπούτσια. Αναπληρωματική Μις Γερμανία είναι η 22χρονη Λάρα Ρούναρσον, η εκλεκτή της Βαυαρίας.

Πηγή: DW, Spiegel, Welt

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ