Megxit: Έτσι θα γραφτεί το οριστικό “τέλος” για Χάρι και Μέγκαν – Πότε θα πουν το “αντίο” στο Μπάκιγχαμ- ΦΩΤΟ

Από την 1η Απριλίου ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θα διαθέτουν το δικό τους γραφείο στο Μπάκιγχαμ, καθώς η διαδικασία του Megxit συνεχίζεται. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν θα εκπροσωπούνται από τη βρετανική ιδρυτική ομάδα τους που δημιουργήθηκε μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα. Ο Χάρι θα διατηρήσει τους στρατιωτικούς βαθμούς και αξιώματά του αλλά οι τιμητικές αυτές θέσεις θα μείνουν εν αχρηστία σε μία δοκιμαστική περίοδο 12 μηνών.

Οι Σάσεξ αναμένονται στη Βρετανία αρκετά συχνά τους επόμενους μήνες καθώς ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τα Παιχνίδια Invictus θεσμός που ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι έστησε, ενώ μία συναυλία όπου θα εμφανιστεί ο Jon Bon Jovi διοργανώνεται στις 28 Φεβρουαρίου. Το ζευγάρι θα βρίσκεται στη Βρετανία για τελετή απονομής βραβείων στις 5 Μαρτίου ενώ στις 6 Μαρτίου ο Χάρι θα βρεθεί στην πίστα του Σίλβερστοουν μαζί με τον πρωταθλητή της χώρας Λιούις Χάμιλτον.

Μετά το ζευγάρι θα δώσει το “παρών” στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten Fστις 7 Μαρτίου ενώ η Μέγκαν θα δώσει το δικό της στίγμα την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Στις 9 Μαρτίου θα βρεθούν μαζί με τη βασίλισσα και τη βασιλική οικογένεια στο Αββαείο του Ουέστμίνστερ για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Εκπρόσωπος των Σάσεξ ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι θα ενημερώσει εν καιρό σχετικά με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έστησε με την αποχώρησή του από τη βασιλική ζωή.

Η Daily Mail αποκάλυψε ότι οι Σάσεξ υποχρεούνται πλέον να αφαιρέσουν τη λέξη Royal από το brand τους Sussex Royal αφού αποφάσισαν να μην έχουν πλέον πριγκιπικό ρόλο και να μην εκπροσωπούν τη βασίλισσα πέρα από τον ίδιο τον εαυτό τους. Πηγή: Daily Mail, Πηγή φωτό: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ