Megxit: Νέα “πυρά” του πατέρα της Μέγκαν κατά της κόρης του

Ο αποξενωμένος πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, συνεχίζει με τη σφοδρή κριτική του εναντίον της κόρης του και του πρίγκιπα Χάρι λέγοντας τώρα ότι το ζευγάρι φθηναίνει τη βασιλική οικογένεια, την οποία μετατρέπει σε σουπερμάρκετ με στέμμα.

Ο 75χρονος μιλά σε ντοκιμαντέρ του Channel 5 μετά την ανακοίνωση του ζεύγους για παραίτηση από τα πριγκιπικά καθήκοντα πριν από μία εβδομάδα. Ένα απόσπασμα του ντοκιμαντέρ δόθηκε στη δημοσιότητα μία ημέρα μετά την ανακοίνωση από τα Ανάκτορα για συμφωνία στο Megxit.

“Είναι απογοητευτικό γιατί ουσιαστικά πέτυχε το όνειρο κάθε κοριτσιού” είπε ο Μαρκλ. “Κάθε μικρό κορίτσι θέλει να γίνει πριγκίπισσα και αυτή το πέτυχε και τώρα το πετά μακριά γιατί απ’ ό,τι φαίνεται το κάνει για τα χρήματα” πρόσθεσε ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ.

“Μου φαίνεται προσβλητικό. Όταν παντρεύτηκε ανέλαβαν μία υποχρέωση, αυτή η υποχρέωση είναι να είσαι μέρος των γαλαζοαίματων και να τους εκπροσωπείς και θα ήταν ανόητο γι’ αυτούς να μην το κάνουν φθηνό, το μετατρέπουν σε σουπερμάρκετ με στέμμα. Είναι γελοίο. Δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό” σχολίασε ο Τόμας Μαρκλ.

“Πιστεύω πως και οι δύο μετατρέπονται σε χαμένες ψυχές. Δεν ξέρω τι επιδιώκουν” τόνισε.

Πηγή: E! News

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ