Με ομάδα Ρώσων βουλευτών συναντήθηκε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ. Όπως μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ο Άσαντ είπε στους βουλευτές ότι οι πυραυλικές επιθέσεις της Δύσης κατά της χώρας του, ήταν μια εχθρική πράξη.Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τους βουλευτές, μεταδίδουν ότι ο πρόεδρος Άσαντ είχε “καλή διάθεση” ενώ σχολίασε θετικά τις επιδόσεις των αντιαεροπορικών συστημάτων της σοβιετικής περιόδου, που χρησιμοποιήθηκαν από την Συρία προκειμένου ν’ αναχαιτιστούν τα πυραυλικά πλήγματα της Δύσης.Η περαιτέρω διάθεση ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων δεν συζητήθηκε, σύμφωνα με τις αναφορές των ρωσικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, ενώ ο Άσαντ αποδέχτηκε πρόσκληση να επισκεφτεί την σιβηρική περιοχή της Χαντιμανσίας στην Ρωσία.
Με Ρώσους βουλευτές συναντήθηκε ο Άσαντ – Ευδιάθετος ο Σύρος πρόεδρος
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το Enikos στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
4 ώρες πριν
Μοναδικές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό airshow για τα 95 χρόνια της Πολεμικής Αεροπορίας
10 λεπτά πριν
Καλλιθέα: Βίντεο από την καταδίωξη του 58χρονου που πυροβόλησε με ούζι γυναίκα σε μπαρ – «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε
19 λεπτά πριν
Μακρόν: «Ποτέ δεν εξετάσαμε την ανάπτυξη δυνάμεων στον Ορμούζ» – Πρόταση για συντονισμένη αποστολή με τη συμμετοχή του Ιράν
28 λεπτά πριν
Τραμπ: Το Ιράν «παίζει παιχνίδια» με τις ΗΠΑ αλλά «δεν θα γελάνε πια» – «Ο Ομπάμα τους είχε στείλει βαλίτσες με μετρητά»
29 λεπτά πριν
Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 10/5/2026: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
ENIKOS NETWORK
Χανταϊός: Οδηγίες του ECDC για τη διαχείριση και τον επαναπατρισμό των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου MV Hondus