“Μαύρη χήρα” η βοηθός του τζιχαντιστή – ΦΩΤΟ

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμές οι έρευνες της γαλλικής αστυνομίας για τον εντοπισμό της Χαγιάτ Μπουμεντιέν, της συντρόφου του Αμεντί Κουλιμπαλί, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο σε εβραϊκό παντοπωλείο στο Παρίσι την Παρασκευή και στη συνέχεια έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί το αν η 26χρονη γυναίκα βρισκόταν στο παντοπωλείο μαζί με τον Κουλιμπαλί και κατάφερε να διαφύγει ή,  δεν ήταν μαζί με τον σύντροφό της.

 

Από τα ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ για το προφίλ της Χαγιάτ, προκύπτει ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς έχασε τη μητέρα της όταν ήταν έξι ετών και μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια. Τα μεγαλύτερα από τα έξι αδέρφια της έφυγαν από το σπίτι, αλλά η ίδια μπήκε σε πρόγραμμα με κοινωνικούς λειτουργούς μέχρι να ενηλικιωθεί, καθώς ο πατέρας αδυνατούσε να την αναλάβει.  

Όταν έγινε 18 ετών άλλαξε την κατάληξη του επιθέτου της για να γίνει πιο «γαλλικό» σύμφωνα με τις γαλλικές εφημερίδες. Οι γνωστοί της θεωρούν ότι καταλυτικό ρόλο στη «μεταμόρφωσή» της έπαιξε η γνωριμία της με τον Κουλιμπαλί. Μέχρι τότε ήταν μια «ήσυχη κοπέλα», όπως αναφέρουν και δεν είχε δώσει καμία αφορμή.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Οι 4 όμηροι στο εβραϊκό παντοπωλείο σκοτώθηκαν “πιθανώς” από την αρχή της ομηρίας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ