Μαθήτριες γυμνασίου θέλησαν να “ξεκάνουν” την αλλεργική καθηγήτριά τους με… καρύδια – BINTEO

Δύο μαθήτριες γυμνασίου στο Κεντ κατηγορούνται ότι θέλησαν να “ξεκάνουν” την καθηγήτριά τους, η οποία πάσχει από αλλεργίες, τρίβοντας καρύδια πάνω στην έδρα της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί ισχυρό αλλεργικό σοκ.

Οι δύο μαθήτριες, Αλεξάνδρα ΜακΝτόναλντ 16 ετών και Μάντι Κόλεϊ 17 ετών, αποβλήθηκαν για 20 ημέρες από το σχολείο κατηγορούμενες ότι ευθύνονται για το αλλεργικό σοκ που οδήγησε την καθηγήτρια στο νοσοκομείο.

Και οι δύο διατυμπανίζουν ότι είναι αθώες ενώ ο πατέρας της Αλεξάνδα ΜακΝτόναλντ πλήρωσε 600 λίρες προκειμένου η κόρη του να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους και να αποδείξει την αθωότητά της. Πράγματι, το κορίτσι πέρασε με επιτυχία τον ανιχνευτή έπειτα από δίωρη εξέταση, που θεωρείται ότι είναι κατά 98% ακριβής.

“Το σχολείο είπε ότι ήταν σοβαρό ζήτημα υγείας και ασφάλειας και πως η καθηγήτρια θα μπορούσε να είχε πεθάνει. Είπαν ότι υπήρξε μάρτυρας που είδε τα κορίτσια να χαζογελάνε στον διάδρομο κοντά στην τάξη τη στιγμή που εικάζεται ότι συνέβη το περιστατικό. Το σχολείο ανέφερε ότι απέβαλε τα κορίτσια βάσει της πιθανότητας ότι το έκαναν, αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις, είναι γελοίο” επιμένει ο Πίτερ ΜακΝτόναλντ.

Η Αλεξάνδρα δήλωσε ότι έψαχνε το μπουφάν της μαζί με τη Μάντι την ώρα του ατυχήματος, αλλά οι καθηγητές αρνούνται να την πιστέψουν και τη στέλνουν σε άλλο σχολείο για τις εξετάσεις της. Το κορίτσι μαζί με τον δίδυμο αδερφό του και τη μεγαλύτερη αδερφή τους έπρεπε να δουν γιατρό λόγω στρες που υπέστησαν μετά τις, άδικες, όπως τις χαρακτηρίζει ο πατέρας της, κατηγορίες.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ