Μαρίν Λεπέν: Θα γίνω πρόεδρος όλων των Γάλλων

Στον δεύτερο γύρο των εκλογών στη Γαλλία προκρίθηκε η Μαρίν Λεπέν, όπου θα αντιμετωπίσει τον απερχόμενο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των exit poll σημείωσε: “Οι Γάλλοι μου έκαναν την τιμή να προκριθώ στον δεύτερο γύρο. Εκφράζω στους ψηφοφόρους την πιο ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη. Βλέπω την ελπίδα ότι οι δυνάμεις ανάκαμψης της χώρας ανεβαίνουν. Όλοι όσοι σήμερα δεν ψήφισαν τον Εμανουέλ Μακρόν καλούνται να συμμετάσχουν στην επανένωση της Γαλλίας”.

“Αυτό που διακυβεύεται στις 24 Απριλίου είναι κοινωνική επιλογή, επιλογή πολιτισμού”, είπε η Μαρίν Λεπέν, μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: “Από την ψήφο σας εξαρτάται σε όλη τη γαλλική επικράτεια η πρωτοκαθεδρία της γαλλικής γλώσσας και του πολιτισμού, τα ήθη και τα έθιμα και ο τρόπος ζωής των Γάλλων”.

Υποσχέθηκε ότι εάν εκλεγεί στη γαλλική προεδρία, θα είναι πρόεδρος όλων των Γάλλων και θα κάνει τα πάντα για να είναι η Γαλλία δύναμη ειρήνης, να παραμείνει κυρίαρχη και να μπορούν οι Γάλλοι να αποφασίζουν για τους εαυτούς τους και να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους, ότι θα ελέγξει τη μετανάστευση και θα αποκαταστήσει την ασφάλεια για όλους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ