Μαρία Ζαχάροβα: Ταράζει τα social με ένα βίντεο διαφορετικό – Οι φράουλες και οι πόζες

Ταράζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο που αποδίδεται στην αυστηρή  και σκληρή εκπρόσωπο του υπουργείου εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα, αλλά σε μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Φορώντας ένα καλοκαιρινό φλοράλ φόρεμα, η Ζαχάροβα τρώει φράουλες σε ένα πράσινο κήπο. Χαμογελάει συνεχώς και μερικές φορές οι πόζες της είναι τόσο χαριτωμένες, που αφήνουν υπονοούμενα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Telegram. κατά πάσα πιθανότητα η Ζαχάροβα θέλει να δείξει ότι άρχισε στη Ρωσία η σοδειά της φράουλας. Μουσική υπόκρουση στο βίντεο είναι το πασίγνωστο, κλασικό, ρωσικό τραγούδι «Kalinka».

 

 

Μια τέτοια εμφάνιση δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τους Ουκρανούς, που υποφέρουν λόγω της ρωσικής εισβολής στη χώρα τους και αιμορραγούν. Η Ζαχάροβα χαίρεται και απολαμβάνει γράφοντας στα παλιά της τα παπούτισα όχι μόνο όσα η χώρα της προκαλεί στην Ουκρανία, αλλά και όσα έχει προκαλέσει στην ευρωπαϊκή αγορά και όσα αναμένεται να προκαλέσει στην Ευρώπη, ο συνεχιζόμενος πόλεμος τον χειμώνα.

Προφανώς δεν έλειψαν και τα «πικάντικα» σχόλια για το «πονηρό» βλέμμα και ύφος στο βίντεο αυτό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ