Μάικλ Κόεν: Το πρόσωπο – κλειδί πίσω από την ποινική δίωξη στον Τραμπ – Πώς ο σύμμαχος έγινε εχθρός

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ για την εξαγορά της σιωπής της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς το 2016. Κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ και ο άνθρωπος – κλειδί πίσω από την υπόθεση ακούει στο όνομα Μάικλ Κόεν.

Στόρμι Ντάνιελς: Ποια είναι η πορνοστάρ που στέλνει σε δίκη τον Ντόναλντ Τραμπ

Μάικλ Κόεν: Ο πρώην δικηγόρος εξ απορρήτων του Ντόναλντ Τραμπ μετατράπηκε σε μεγάλο εχθρό του

Πρόκειται για τον πρώην δικηγόρο εξ απορρήτων του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος πέρασε στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Όπως είναι γνωστό, ο Κόεν είναι εκείνος που πλήρωσε την Στόρμι Ντάνιελς το 2016 και έχει καταθέσει πως τα χρήματα του επιστράφηκαν. Αφού εξέτισε την ποινή φυλάκισης που του είχε επιβληθεί, συνεργάστηκε στην έρευνα από τα τέλη του 2018 και προσήλθε επανειλημμένα να καταθέσει ενώπιον του σώματος ενόρκων.

Ντόναλντ Τραμπ: Τα επόμενα βήματα μετά την ποινική δίωξη – Σφραγισμένο το κατηγορητήριο

 

Δεχόμενος το τελευταίο διάστημα καταιγισμό φραστικών πυρών από τον κ. Τραμπ, που τον χαρακτηρίζει «ζώο» και «ρατσιστή», καθώς και από άλλους ρεπουμπλικάνους, που του προσάπτουν «πολιτικά κίνητρα», ο εισαγγελέας Μπραγκ επισήμανε πως ο δισεκατομμυριούχος «δημιούργησε ψευδείς προσδοκίες» νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όταν διαλαλούσε πως θα «συλλαμβανόταν» και καλούσε τους υποστηρικτές του να ξεσηκωθούν, με πρόθεση να δημιουργήσει σάλο, κάνοτνας λόγο για παρακώλυση και «ανάμιξη» στην έρευνα.

Ο Μάικλ Κόεν έχει γράψει και βιβλία στα οποία προχωρά σε αποκαλύψεις για τον Ντόναλντ Τραμπ, τα οποία έχουν γίνει best seller.

 

Ντόναλντ Τραμπ: Αναμένεται να παραδοθεί στη δικαιοσύνη την Τρίτη

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να παραδοθεί οικειοθελώς στη δικαιοσύνη της Νέας Υόρκης για να του απαγγελθούν κατηγορίες την Τρίτη 4 Απριλίου, δήλωσε δικηγόρος του, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ