Μάικ Πενς: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του από τον Ιανουάριο – Τι είπε για τον Τραμπ

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση αφότου αποχώρησε από τα καθήκοντα του έκανε την Πέμπτη ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς, κατά τη διάρκεια της οποία πρότεινε έναν οδικό για να ξανακερδίσουν οι Ρεπουμπλικάνοι τον Λευκό Οίκο το 2024. Ο Μάικ Πενς δεν διευκρίνισε εάν ο ίδιος θα είναι υποψήφιος.

Ο πρώην Αμερικανός αντιπρόεδρος μίλησε για περίπου μισή ώρα στην Κολούμπια, στη Νότια Καρολίνα, απευθυνόμενος στη θρησκευτική συντηρητική οργάνωση Palmetto Family Council. Ήταν η πρώτη του ομιλία από την 20ή Ιανουαρίου, όταν ο ίδιος και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παρέδωσαν τα ηνία της χώρας στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πενς αναφέρθηκε στο πώς οι Ρεπουμπλικάνοι εξασφάλισαν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων το 2010, δύο χρόνια μετά την έλευση του Δημοκρατικού Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία. “Θα το ξανακάνουμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια”, ανέφερε ο Πενς.

Ο Πενς δήλωσε περήφανος που θήτευσε στο πλευρό του Ντόναλτ Τραμπ τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. “Σας ευχαριστώ για το προνόμιο να υπηρετήσω ως αντιπρόεδρός σας και το προνόμιο να υπηρετήσω δίπλα στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου” δήλωσε.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Πηγή ΦΩΤΟ: AP Photo/Meg Kinnard

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ