Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του και την πέταξε στα σκουπίδια – ΦΩΤΟ

Ένας άνδρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του όταν η γυναίκα αρνήθηκε να τον αφήσει να επιστρέψει στο σπίτι. Στη συνέχεια πέταξε το άψυχο κορμί της στα σκουπίδια και το άφησε για να το παραλάβει το σκουπιδιάρικο που θα περνούσε το πρωί. Ο Joseph Traeger, 50 ετών, συνελήφθη για τον φόνο της Jeneen Catanzaro, σύμφωνα με το Α.Τ. του Sunrise, ενώ όπως αναφέρουν η υπόθεση ξεκίνησε αναζητώντας την γυναίκα που είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη.

Ο Traeger κάλεσε την αστυνομία στις 2 Δεκεμβρίου για να δηλώσει την εξαφάνιση της συζύγου του και είπε ότι τελευταία φορά την είδε στις 29 Νοεμβρίου όταν έφυγε για τη δουλειά της. Η μητέρα της Catanzaro είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε νέα της κόρης της από τις 27 Νοεμβρίου.

Ο δράστης είπε ότι ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια αλλά είχαν συχνά καβγάδες λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά και του εθισμού του στην ηρωίνη. Μάλιστα, η γυναίκα τον είχε καταγγείλλει δύο φορές για κακοποίηση την τελευταία χρονιά.

Ο πατριός του Traeger είχε προειδοποιήσει την άτυχη γυναίκα για τα βίαια ξεσπάσματά του και σύμφωνα με όσα ανέφερε επειδή φοβόταν ότι θα της κάνει κακό μιλούσαν κάθε πρωί για να είναι βέβαιος ότι ζει.

Η αστυνομία είδε σε βίντεο ότι η Catanzaro μπήκε στο σπίτι της την 27η Νοεμβρίου και δεν βγήκε ποτέ ξανά. Έτσι οδηγήθηκαν στη σύλληψη του συζύγου της.

Πηγή: abcnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ