Liza Minnelli-Joan Collins: Δείτε τις δύο ντίβες να τραγουδούν μαζί – ΒΙΝΤΕΟ

Οι δύο μεγάλες ντίβες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, η Liza Minnelli και η Joan Collins, είχαν βρεθεί μαζί στα γενέθλια της Liza και με την συνοδεία πιάνου είχαν τραγουδήσει ντουέτο, για το κέφι τους, το τραγούδι “Just In Time”.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ένα παλιό τραγούδι, που είχε ερμηνεύσει ο Dean Martin το 1960 και που σκοπεύει να το τραγουδήσει ξανά και ο 95χρονος Tony Bennett στις τελευταίες εμφανίσεις που θα κάνει μαζί με την Lady Gaga στο Radio City Music Hall στα τέλη αυτής της χρονιάς.

Οι δύο μεγάλες αρτίστες, η Liza Minnelli και η Joan Collins, που είναι 75 και 88 ετών αντιστοίχως, είχαν ανεβάσει φέτος το βίντεο στο Facebook και τώρα το ανέβασαν και στο TikTok.

Η Liza Minnelli γεννημένη στο Los Angeles από διάσημους γονείς, την ηθοποιό και τραγουδίστρια Judy Garland και τον σκηνοθέτη Vincente Minnelli, έχει βραβευθεί με όλα τα καλλιτεχνικά βραβεία… Emmy (για την τηλεόραση), Grammy (για την μουσική), Oscar (για το σινεμά) και Tony (για το θέατρο).

Πολύ γνωστή για τους πετυχημένους ρόλους της στο “Cabaret” και το “New York, New York”.

Liza Minnelli

Η Dame Joan Collins γεννημένη στο Λονδίνο, βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και άλλα βραβεία, έχει το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame από το 1983.

Έγινε παγκοσμίως γνωστή από τον ρόλο της πανούργας Alexis Colby στην σαπουνόπερα “Δυναστεία”, που είχε μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα.

Joan Collins

To μικρό όνομα “Alexis” στο σήριαλ, προέρχεται από τον τότε Έλληνα σύντροφό της Αλέξη Μάρδα, ο οποίος την είχε φιλοξενήσει αρκετές φορές στο σπίτι του στην Ύδρα και ο οποίος παλαιότερα ήταν τεχνικός σύμβουλος των Beatles.

Αλέξης Μάρδας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ