LIVE – Γεννάει η Κέιτ Μίντλετον – Ανακοίνωση από τα Ανάκτορα

“Όλα εξελίσσονται ομαλά” ανακοίνωσε εκπρόσωπος του πριγκιπικού ζεύγους από το Παλάτι του Κένσιγκτον περίπου δύο ώρες μετά που η Δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη στο μαιευτήριο προκειμένου να γεννήσει το δεύτερο μωρό της.

Η Κέιτ μεταφέρθηκε στην ιδιωτική πτέρυγα του μαιευτηρίου St Mary’s στις 6 το πρωί συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς είχαν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού. Η νταντά Μαρία Μποράλο παρέμεινε κοντά στον πρίγκιπα Τζορτζ που θα γίνει δύο ετών τον Ιούλιο. Γρήγορα κοντά στον εγγονό τους έσπευσαν οι παππούδες του, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον για να τον προσέχουν.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κι η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον περιμένουν από στιγμή σε στιγμή τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, το οποίο θα είναι τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Ουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.

Ο τοκετός είχε καθυστερήσει κατά μία εβδομάδα που διατυπώνονταν διαρκώς εικασίες για το πότε οι γιατροί θα προκαλέσουν τεχνητές ωδίνες στη Δούκισσα.

Διαβάστε επίσης:

Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον – Αγωνιούν οι Βρετανοί

Η Μίντλετον οδηγώντας προς το παλάτι του Μπάκιγχαμ- ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευμα “βόμβα” για κρυφή κόρη της Νταϊάνας και του Κάρολου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ