“Λένε ψέματα για την υγεία του Τσάβες”

“Λένε ψέματα για την υγεία του Τσάβες”

Επίθεση κατά της κυβέρνησης της Βενεζουέλας εξαπέλυσε μέσω του κοινωνικού δικτύου Twitter, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Ενρίκε Καπρίλες, κατηγορώντας την για ψέματα σχετικά με την υγεία του προέδρου Ούγκο Τσάβες και τη μάχη που δίνει για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο.

«Ο Μαντούρο (αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας) έχει πει ψέματα σχετικά με την υγεία του προέδρου. Είναι ψέμα ότι είναι μαζί του επί 5 ώρες, και τις επόμενες ημέρες, η χώρα θα γνωρίζει την αλήθεια» έγραψε ο Καπρίλες. «Ας δούμε πώς θα εξηγήσουν τις επόμενες ημέρες όλα τα ψέματα που έχουν πει σχετικά με την κατάσταση του προέδρου», έγραψε επίσης.

Ο Μαντούρο δήλωσε την Παρασκευή στην ισπανική εφημερίδα ABC και το ραδιόφωνο της Κολομβίας ότι οι φήμες που διασπείρονται σχετικά με την υγεία του Τσάβες είναι μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας και ότι «μια τέτοια θεραπεία είναι λεπτή και πρέπει να πηγαίνει σιγά-σιγά, με σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη αυτού που υποβάλλεται στη θεραπεία».

Ο Τσάβες υποβάλλεται σε θεραπεία για μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου στην κοιλιακή χώρα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο του Καράκας. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας επέστρεψε στη χώρα του τον περασμένο μήνα μετά από χειρουργική επέμβαση και θεραπεία στην Κούβα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ