«Κυρία μου φοράτε ανάποδα το νυφικό»: Η απάντηση εταιρείας online αγορών που τα «άκουσε» χωρίς να φταίει από μέλλουσα νύφη

Ένα γεγονός που προκαλεί σίγουρα γέλια συνέβη στο Κεντάκι των ΗΠΑ. Γυναίκα δοκίμασε το νυφικό που είχε παραγγείλει online και μόλις το έβαλε, είδε πως δεν είχε καμία σχέση μ’ αυτό που είχε επιλέξει. Έτσι έστειλε άμεσα mail στην εταιρεία από την οποία το αγόρασε και εξέφραζε τον θυμό της. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε, είχε κάνει τεράστια γκάφα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία απάντησε στο mail της και της γνωστοποίησε ότι το είχε φορέσει ανάποδα -δηλαδή το μέσα-έξω. «Φοράτε το φόρεμα, το μέσα έξω. Παρακαλώ βάλτε το με τον σωστό τρόπο», ήταν η απάντηση της εταιρείας. Παρά την αρχική της αμηχανία, η Όμπρεϊ, όπως λέγεται η μέλλουσα νύφη φαίνεται ότι έχει αίσθηση του χιούμορ και μοιράστηκε το λάθος της, σε μια ομάδα για νύφες στο Facebook.

«Πριν από δύο εβδομάδες ήρθε το νυφικό μου», έγραψε. «Ήμουν πραγματικά αναστατωμένη για το πώς φαινόταν και έστειλα ένα θυμωμένο email στην εταιρεία θέλοντας να το επιστρέψω. Τράβηξα τις φωτογραφίες μου με το φόρεμα λέγοντάς τους ότι δεν μοιάζει με αυτό που είχα παραγγείλει».

«Ποιος ήξερε ότι στέλνουν νυφικά το μέσα -έξω;» έγραψε η Όμπρεϊ, προσθέτοντας ότι το νυφικό «αποδείχθηκε πραγματικά όμορφο».

«Μερικές φορές δεν έχει σημασία πόσο σπουδάζουμε… θα έχουμε ακόμα έλλειψη κοινής λογικής, όπως πώς να φορέσουμε σωστά ρούχα», αστειεύτηκε. Πρόσθεσε επίσης, ότι με αυτή την ανάρτηση, ήθελε να επανορθώσει για τον τρόπο που μίλησε στην εταιρεία με τα νυφικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ