Κύπρος: Μαφιόζικη δολοφονία 38χρονου κτηματομεσίτη – Του έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του

Άγρια δολοφονία με θύμα 38χρονο άνδρα στη Λεμεσό. Το θύμα της μαφιόζικης δολοφονικής επίθεσης στην Κύπρο είναι ο κτηματομεσίτης Κρις Χαριλάου όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται να του είχαν στήσει ενέδρα και να τον περίμεναν. Μόλις ο 38χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, δέχθηκε πυροβολισμούς και άφησε τη τελευταία του πνοή. Η σύζυγος του και τα δυο παιδιά τους βρίσκονταν στο σπίτι και ακούγοντας τους πυροβολισμούς βγήκαν έξω αντικρίζοντας τον κτηματομεσίτη αιμόφυρτο στο έδαφος. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη αργά και απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης ή οι δράστες έφυγαν πιθανότατα πεζοί, καθώς δεν ακούστηκε ήχος από αυτοκίνητο ή μηχανή, ενώ το σπίτι βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή χωρίς κατοικίες περιμετρικά. Επίσης δεν υπάρχουν κλειστά κυκλώματα ασφαλείας με κάμερες.

«Στο μέρος αφίχθηκε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος δεν είχε ζωτικές ενδείξεις και αμέσως η σκηνή αποκλείστηκε και ξεκινήσαμε εξετάσεις», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις από τη σκηνή του εγκλήματος ο κ. Κυριάκου. Όπως είπε, «αυτό που προκύπτει είναι ότι το πρόσωπο αυτό, μόλις αποβιβάστηκε από το όχημα του δέχτηκε αριθμό πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Είναι πολύ νωρίς για περαιτέρω ενημέρωση, γίνονται εξετάσεις».

Αυτοψία στο σημείο και τη σορό του θύματος διενήργησαν η Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου. Η αστυνομία στρέφει τις έρευνες της σε άτομα που είχαν διαφορές με το θύμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ