Κύπρος: Ενός λεπτού σιγή στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο υπουργικό συμβούλιο στην Κύπρο κατά την έναρξη της οποίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Τέμπη: Καταγγελία «βόμβα» στον Realfm 97,8 από τον πρόεδρο των μηχανοδηγών – «Τα ηλεκτρονικά συστήματα δεν λειτουργούν από το 2000»

Μιλώντας στην τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών της κυβέρνησης , ο Πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης είπε μεταξύ άλλων ότι «πριν όποιας άλλης αναφοράς, θα ήθελα να εκφράσω τον συγκλονισμό μου για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων. Σε λίγο θα μιλήσω και με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για να μεταφέρω τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης και φυσικά και του κυπριακού λαού».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.