Κύπρος: «Ευχαριστώ για το επίδομα» – Το βίντεο Αφρικανής που αποφάσισε να επαναπατριστεί

Την ευγνωμοσύνη της στην Κύπρο και την Υπηρεσία Ασύλου εκφράζει μέσω του Tik Tok μια Αφρικανή, με καταγωγή από το Κογκό-Καμερούν η οποία αποφάσισε να επαναπατριστεί.

«Ευχαριστώ για όλα Κύπρος. Κουπόνι 261 ευρώ τον μήνα. Δωρεάν σπίτι, δωρεάν εκπαίδευση, δωρεάν νοσοκομεία. Ωστόσο είναι η σωστή ώρα για εμένα για να φύγω από εδώ  και να πάω πίσω στην χώρα μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ την Υπηρεσία Ασύλου που αποδέχτηκε την εθελοντική επιστροφή μου τόσο γρήγορα. Θα μου λείψει το επίδομα  ωστόσο  κανένα μέρος δεν είναι καλύτερο από το σπίτι σου. Ήμουν πολύ αδύναμη για το νησί», σημειώνει στο βίντεό της η μετανάστρια που είχε κάνει αίτηση ασύλου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive.

@daniella_pandjitaI’m gonna miss y’all♬ original sound – Chako The Great 🎤

Σε άλλη ανάρτηση σημειώνει: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εξηγήσουν πόσο πολύ αγαπώ την Κύπρο. Είναι πανέμορφη χώρα με ευγενικούς Κύπριους πολίτες. Θα φύγω από την Κύπρο αλλά δεν θα συμβουλεύσω κάποιον να έρθει εδώ, ούτε τον χειρότερό μου εχθρό».

@daniella_pandjita♬ original sound – WITH FEELINGS

Σε άλλο βίντεο ευχαριστεί έναν ανώνυμο Κύπριο που της έδωσε όπως λέει 1000 ευρώ.

Η ίδια πάντως έκανε και άλλα χιουμοριστικά βίντεο με στολή παραλλαγής να λέει: «Όταν είμαι κυριολεκτικά η πρώτη μαύρη που μπαίνει στην Εθνική Φρουρά»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ