Κροκόδειλος μετέτρεψε σε εφιάλτη τις διακοπές 18χρονης στο Μεξικό

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν oι ονειρεμένες διακοπές στο Μεξικό για μία 18χρονη από την Καλιφόρνια. Η Κιάνα Χούμελ ταξίδεψε μαζί με μία φίλη στο Πουέρτο Βαγιάρτα για να απολαύσει μία ολιγοήμερη απόδραση. Οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε για ένα βραδινό μπάνιο στον ωκεανό, σύμφωνα με το KGO, αλλά πριν ακόμη φτάσουν στο νερό, ένας κροκόδειλος βγήκε από το σκοτάδι και την άρπαξε από το δεξί πόδι στα σαγόνια του. Η κοπέλα διατήρησε την ψυχραιμία της και με γενναιότητα πάλεψε για τη ζωή της γρονθοκοπώντας το ερπετό, ώσπου αυτό χαλάρωσε το κράτημά του.

Ωστόσο, στιγμές μετά επανήλθε και άρπαξε πάλι το κορίτσι από το δεξί πόδι τραβώντας την κάτω από το νερό. “Θυμάμαι να λέω “σας παρακαλώ μην με αφήνετε!”. Και δεν πίστευα ότι θα γλίτωνα εκείνη τη στιγμή. Ήταν πολύ άσχημο!” είπε η Χούμελ στον τοπικό σταθμό. Όμως μία ομάδα ανθρώπων που στέκονταν δίπλα, μόλις είδαν την επίθεση έσπευσαν να βοηθήσουν τη 18χρονη και κατάφεραν να την απελευθερώσουν από τα σαγόνια του κροκόδειλου. “Ήταν η πιο τρελή και τρομακτική εμπειρία που έχω βιώσει” είπε μία αυτόπτης μάρτυρας στο KGO.

“Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που το κεφάλι του κροκόδειλου βγήκε από το νερό. Σοκαρίστηκα” πρόσθεσε η 18χρονη που μόλις αποφοίτησε από το λύκειο. Από την επίθεση υπέστη σοβαρή ζημιά σε μύες και ιστούς στα πόδια της ενώ δεν μπορεί να περπατήσει ακόμη.

Η έφηβη κάλεσε τη μητέρα της για να την ενημερώσει για την επίθεση και περίμενε 45 λεπτά για να φθάσει ασθενοφόρο. Η μητέρα της, Αριάνα Μαρτίνες έσπευσε στο Πουέρτο Βαγιάρτα για να βρεθεί στο πλευρό της κόρης της. Επέστρεψαν μαζί στην Καλιφόρνια και η κοπέλα νοσηλεύτηκε στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο όπου αναμένεται να υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ