Kristen Stewart: Εντυπωσιακή η μεταμόρφωση της σε πριγκίπισσα Diana – ΦΩΤΟ

Η πρώτη φωτογραφία της Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana κυκλοφόρησε στο twitter. Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί την αγαπημένη πριγκίπισσα στη ταινία του Pablo Larraín, με τίτλο “Spencer”, η οποία θα σηματοδοτήσει την 25η επέτειο από τον θάνατο της πριγκίπισσα Diana.

Τον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστό ότι η Kristen Stewart θα ήταν η πρωταγωνίστρια στη νέα βιογραφική ταινία με όνομα Spencer, με την Neon Films να κυκλοφορεί την πρώτη φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού ως “Lady Diana”, η οποία εντυπωσίασε τους χρήστες του Twitter.

Ντυμένη με κόκκινο σακάκι και ξανθιά περούκα, η Kristen Stewart ενσαρκώνει περίφημα την πριγκίπισσα Diana. Με τίτλο το πατρικό της όνομα, η ταινία Spencer θα ακολουθήσει τη Diana κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου των διακοπών της στο κτήμα Sandringham της Βασιλικής Οικογένειας, όταν αποφασίζει να τερματίσει το γάμο της με τον Πρίγκιπα Charles.

Η Stewart δήλωσε πως η ταινία είναι μια «βουτιά μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Diana σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο στη ζωή της». «Είναι μια φυσική δήλωση του αθροίσματος των μερών της, η οποία ξεκινά με το όνομα της. Spencer. Είναι μια σκληρή προσπάθεια για να επιστρέψει στον εαυτό της, καθώς η Diana προσπαθεί να κρατήσει τι σημαίνει το όνομα γι’ αυτήν» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε την Kristen Stewart ως πριγκίπισσα Diana:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ