Κορονοϊός – Βρετανία: Έλλειψη μπύρας στις παμπ μετά την άρση του lockdown

Οι παμπ στη Βρετανία αντιμετωπίζουν έλλειψη μπύρας, συμπεριλαμβανομένων των Amstel και Birra Morretti, καθώς οι ζυθοποιοί αγωνίζονται να ανταποκριθούν στη ζήτηση μετά την άρση του lockdown. Οι Βρετανοί έσπευσαν στα τοπικά μπαρ και τις παμπ αμέσως μόλις τα μαγαζιά άνοιξαν, μόνο για υπαίθριο σέρβις στις 12 Απριλίου.

Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια ενήλικες έχουν μέχρι στιγμής απολαύσει μια επίσκεψη στην παμπ από τότε που άνοιξαν ξανά, με πολλούς να λένε ότι είναι πρόθυμοι να το κάνουν συχνά. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της Birra Moretti, που είναι η εταιρεία Heineken, περιορίζει τις ποσότητες που διαθέτει σε κάθε μπαρ προσωρινά σε τρία βαρέλια την εβδομάδα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα εφοδιασμού. Η Heineken είπε ότι η ζήτηση είχε «ξεπεράσει εντελώς» τις προβλέψεις της και ότι οι ζυθοποιίες της «εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο» για να αντιμετωπίσουν το κύμα.

Η έλλειψη λέγεται ότι είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα για τα 2.500 καταστήματα Star Pubs & Bars, τα οποία ανήκουν στη Heineken. Τα εν λόγω μαγαζιά πλέον προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.