Κορονοϊός- Βασιλόπουλος: Στο Λος Άντζελες βλέπουμε ουρές σε καταστήματα με όπλα και πυρομαχικά -ΒΙΝΤΕΟ

Το κλίμα που επικρατεί στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού μετέφερε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε πως τα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει και πως δεν κυκλοφορεί κανείς στην αμερικανική μεγαλούπολη λόγω μέτρων, ενώ οι πολλοί φίλοι του έχουν νοικιάσει σπίτια στην εξοχή για έναν μήνα προκειμένου να περάσουν εκεί κατ’ οίκον την δύσκολη αυτή περίοδο.

Επίσης, ο Χρήστος Βασιλόπουλος τόνισε ότι οι ηλικιωμένοι στο Λος Αντζελες πηγαίνουν για ψώνια στο σούπερ μάρκετ συγκεκριμένες ώρες και πως σε ορισμένα τρόφιμα- όπως γάλα και αβγά – οι Αμερικανοί έχουν δικαίωμα να αγοράσουν συγκεκριμένες ποσότητες.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι οι Αμερικανοί εκτός από προμήθειες και τρόφιμα έχουν προμηθευτεί όπλα και σφαίρες, καθώς φοβούνται για πλιάτσικα.«Βλέπουμε ότι υπάρχουν ουρές σε καταστήματα που πουλάνε όπλα και πυρομαχικά. Επειδή έχουν γίνει πολλά γεγονότα στο παρελθόν όπως το 1994, ο κόσμος είχε ξεφύγει και υπήρχαν πολλές λεηλασίες. Ο κόσμος φοβάται και έχουν όλοι όπλα στα σπίτια τους», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ