Κορονοϊός-Σικάγο: Νεκρή 18χρονη χωρίς υποκείμενα νοσήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Μια 18χρονη από το Σικάγο πέθανε από κορονοϊό μέσα σε ημέρες μετά που βγήκε θετικό το τεστ. Όπως είπε η μητέρα της Ντέμπορα Σίμενταλ, ο ιός “κατέφαγε” τη Σάρα σκοτώνοντάς τη παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 18 ετών και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Αρχικά η Σάρα είχε πονοκέφαλο αλλά όταν άρχισε να παρουσιάζει άλλα συμπτώματα, περιλαμβανομένων πονόλαιμου και πόνων στο σώμα, η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο στις 23 Δεκεμβρίου.

Όπως είπε η Ντέμπορα, η Σάρα δεν έπαιρνε φάρμακα και δεν είχε προβλήματα υγείας. Όταν τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν έγινε αεροδιακομιδή της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Σικάγο. Σύμφωνα με την οικογένεια, η κατάστασή της γρήγορα έγινε πολύ χειρότερη. “Δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα εξελίχθηκαν τα πράγματα” είπε ο πατέρας της κοπέλας Ντον. “Κυριολεκτικά την έφαγε από μέσα. Κανείς γονιός δεν πρέπει να βλέπει το παιδί του να το περνά αυτό” πρόσθεσε συντετριμμένη η μητέρα της. “Μου είπε “θα είμαι καλά μαμά” και αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που είπε” πρόσθεσε η Ντέμπορα. Η 18χονη πέθανε στις 26 Δεκεμβρίου με τους γονείς της στο πλευρό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ