Κορονοϊός: Παππούς ξύπνησε από κώμα και αμέσως ρώτησε… πόσο ήρθε η ομάδα του

Ο Ρος Φένγουικ είναι ένας από τους πολλούς ανθρώπους που… κοιμούνται και ξυπνούν, αρρωσταίνουν και ζουν, έχοντας την αγαπημένη τους ομάδα στο νου τους.

Ο 63χρονος Σκωτσέζος βρέθηκε τον τελευταίο 1,5 μήνα στο νοσοκομείο “Edinburgh Royal Infirmary”, καθώς προσβλήθηκε από κορονοϊό. Η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαιτέρως σοβαρή και τελικά μπήκε σε τεχνητό κώμα.

Έπειτα από 38 ημέρες παραμονής στην μονάδα εντατικής θεραπείας, τα… δύσκολα πέρασαν και πλέον η κατάστασή του Φένγουικ πάει από το καλό στο καλύτερο (βγήκε από τη ΜΕΘ).

Μάλιστα, όταν ο 63χρονος Σκωτσέζος ξύπνησε από το κώμα, μπόρεσε να ανακτήσει την επικοινωνία του με τον κόσμο, ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε ήταν για την αγαπημένη του ομάδα, την Χιμπέρνιαν.

Το περιστατικό αυτό, το διηγήθηκε η νύφη του, μιλώντας στην “Daily Record”: «Περάσαμε μία κόλαση και τα πράγματα ήταν δύσκολα από το ξεκίνημα, οπότε ο Ross δεν ήξερε τίποτα για το lockdown. Έτσι, όταν συνήλθε την προηγούμενη εβδομάδα, ένα από τα πρώτα πράγματα που ρώτησε ήταν τι κάνει η Χιμπέρνιαν. Του απαντήσαμε ότι δεν παίζει αυτό το καιρό. Μία νοσοκόμα έκατσε δίπλα του και του εξήγησε τι έχει συμβεί στον κόσμο στο διάστημα που δεν είχε επαφή».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ