Κορονοϊός: Πανικός στα σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας – Πιάστηκαν στα χέρια για… χαρτί υγείας – ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια μέσα σε σούπερ μάρκετ και ο καβγάς ξεκίνησε από το χαρτί υγείας. Λόγω του κορονοϊού τα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ έχουν αρχίσει να εξαντλούνται και πλέον έχει μπει περιορισμός και κάθε άτομο μπορεί να πάρει μόνο μια συσκευασία.

Ο καβγάς ξέσπασε στο Chullora. Οι γυναίκες ουρλιάζουν στο διάδρομο, ενώ οι συσκευασίες που προσπαθούσε να πάρει μια μητέρα με την κόρη της έχουν πέσει στο έδαφος.

Δεκάδες χιλιάδες Αυστραλοί έχουν μπει σε κατ’οίκον περιορισμό λόγω του φόβου για την εξάπλωση του κορονοϊού και ως αποτέλεσμα έχουν αδειάσει τα σούπερ μάρκετ από τα βασικά είδη φαγητού και προσωπικής υγιεινής.

Οικογένεια γέμισε το σπίτι με χαρτί υγείας: Παρήγγειλαν κατά λάθος… 2.304 ρολά και έγιναν viral

Μια οικογένεια στην Αυστραλία έκανε λάθος σε μια παραγγελία χαρτιού υγείας, την οποία έκαναν μέσω internet. Έτσι, μόλις η παραγγελία των 48 ρολών χαρτιού ήταν να φτάσει στο σπίτι τους, έμειναν άναυδοι.Αντί για 48 ρολά χαρτί υγείας είχαν παραγγείλει τελικά 48 κούτες με χαρτί υγείας. Το λάθος έγινεviral και οι φωτογραφίες που τα μέλη της οικογένειας ανήρτησαν στα social media, στις οποίες έφτιαξαν έναν θρόνο από χαρτί υγείας, δέχθηκαν εκατοντάδες σχόλια. Τώρα, σκοπεύουν να κάνουν δώρο χαρτί υγείας σε συγγενείς και φίλους. Λόγω του περιορισμού στην αγορά των συσκευασιών στα κανονικά σουπερ μάρκετ, η Haidee Janetzi αποφάσισε να κάνει online παραγγελία. Η παραγγελία αντιστοιχεί σε 2.304 ρολά χαρτιού υγείας που λογικά φθάνουν για… μια δεκαετία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ