Κορονοϊός – Κύπρος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα μέτρα – Βομβαρδισμένο τοπίο η Λεμεσός – ΦΩΤΟ

Βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το κέντρο της Λεμεσού στην Κύπρο, μετά το τέλος της εκδήλωσης διαμαρτυρίας κατά των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση. Άγνωστοι έριξαν κροτίδες, πετροβολούσαν ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών και έριξαν πέτρες σε βιτρίνες καταστημάτων στη γύρω περιοχή. Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των άγνωστων-γνωστών, ενώ ήδη προχώρησε στις πρώτες συλλήψεις.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, ο Βοηθός Αρχηγός επιχειρήσεων Δημήτρης Δημητρίου είπε πως, «φαίνεται ότι λίγο πριν από το τέλος της διαμαρτυρίας κάποιοι άρχισαν να βάζουν φωτιά σε κάδους, να πετροβολούν και να οχλαγωγούν. Η Αστυνομία επενέβη με στόχο να επιβάλει την τάξη ».

«Η Αστυνομία τις τελευταίες ημέρες είχε πληροφορίες για επεισόδια και κακόβουλες ενέργειες κατά τη σημερινή εκδήλωση. Για αυτό και χθες εντοπίστηκαν μολότοφ. Προχωρήσαμε σε σχεδιασμούς για αποτροπή επεισοδίων. Το μαρτυρικό υλικό που θα έχουμε στην κατοχή μας θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση όσων παραβίασαν τα διατάγματα», είπε. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η Αστυνομία προχώρησε σε περισσότερες από 20 συλλήψεις, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά τρείς Αστυνομικοί.

Πηγή πληροφοριών και φωτό: sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ